Wie zijn wij?

Glenn’s Bitter Health Products
Zeer ervaren in de Surinaamse kruidenleer, produceert en distribueert puur natuurlijke producten ter bevordering van lichaam en geest. Glenn Sinester is ervaringsdeskundige in de Surinaamse kruidenleer. Hij beschikt over een enorme kennis betreffende de werkzaamheid van plantenextracten en de bereiding ervan.

 

Wat doen we exact voor u?
Met onze kennis en specialiteit richten we ons voor u op de productie en distributie van kruiden, honing en oliën die op natuurlijke basis worden vervaardigd. Onze focus is uw gezondheid. In het productoverzicht kunt u gemakkelijk een keuze maken uit deze producten.

De kruidensappen zijn ontwikkeld door een aantal gerenommeerde kruidenspecialisten uit Suriname. Klik voor een uitgebreid verhaal over deze specialisten op de link Surinaamse kruidenleer in de menubalk.

Wat is uw belang van deze voedingssupplementen?
Voedingssupplementen zijn voor iedereen van belang. Glenn’s Bitter Health Products stelt vooral de natuurlijke kruiden(dranken), honing en oliën centraal. Voedingssupplementen kunnen op een natuurlijke manier zorgen voor onder andere de bevordering van spierkracht, versterken van de levenslust, het verwijderen van de bloedvaten en het verhogen van uw weerstand. Wilt u meer weten over de uitgebreide eigenschappen van de betreffende producten, dan raden wij u aan, om via Google de werking van de verschillende werkzame bestanddelen op zoeken. U krijgt dan objectieve informatie.

 

Bent u benieuwd naar onze producten? Of wilt u graag iets meer weten of de werking ervan? Schroom niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord en vertellen u alles over Glenn’s Bitter Health Products.